20180329
29 març 2018

El jutjat de Cornellà de Llobregat demana a l’Audiència Nacional que centralitzi els casos contra els Mossos d’Esquadra per no impedir l’1-O

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 3 de Cornellà de Llobregat demana que la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela assumeixi la causa contra els 6 alts comandaments dels Mossos d’Esquadra (Lluís Ferran López, Joan Carles Molinero, Emili Quevedo, Francisco Javier Gámez, Antoni Verger i Amadeu Domingo) i la cap de la Direcció General de Policia (María Paz Martí) per no impedir el referèndum de l’1-O. L’Audiència Nacional té oberta una causa contra el major Josep Lluís Trapero pels mateixos delictes de desobediència, sedició i rebel·lió.

Entrada 420
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí