20200127
27 gener 2020

La Mesa del Parlament accepta la retirada de l’escó del president Torra acordada per la Junta Electoral Central en relació a la condemna per desobediència per no retirar els llaços grocs

Vulneracions:Així, el president Roger Torrent denega que se sotmeti a votació de la Mesa un escrit presentat per JxCat que revocava les instruccions del secretari general de la cambra, Xavier Muro, de procedir a la retirada de l’escó. Tot i la discussió que s’ha produït sobre si la pèrdua de l’escó comporta automàticament la pèrdua de condició de president de la Generalitat, Torra manté finalment el càrrec, tal i com defensaven els lletrats del Parlament.

Entrada 759
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí