20200123
23 gener 2020

El Suprem no manté l’escó a Torra després que aquest demanés la suspensió cautelar de la seva retirada

Vulneracions:El Tribunal Suprem decideix no suspendre cautelarment la retirada de l’escó de Quim Torra acordada per la Junta Electoral Central en relació a la condemna per desobediència per no haver retirat els llaços grocs de la Generalitat, que encara no és ferma. La petició de suspensió l’havia formulada el propi president i tenia el suport de la Fiscalia. Torra presenta un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional, a qui també demana mesures cautelars. El mateix dia, i a petició de VOX, la Junta Electoral Central requereix al president del Parlament, Roger Torrent, que doni compliment a la retirada de l’escó.

Entrada 757
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí