20200116
16 gener 2020

La Fiscalia s’oposa als permisos penitenciaris per als líders independentistes perquè no mostren penediment ni han estat “reeducats”

Vulneracions:El Centre Penitenciari de Lledoners dona un primer permís penitenciari a Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, els líders de l’1-O que porten més temps a presó. La Fiscalia ho recorre davant el Jutjat de Vigilància Penitenciària, que validarà ambdós permisos. La Fiscalia ho recorrerà de nou davant l’Audiència Provincial de Barcelona, al·legant que hi ha una manca de reconeixement del delicte, de penediment i que Cuixart i Sànchez no han dut a terme un programa específic de tractament per a la sedició. En el cas de Cuixart, Fiscalia considera que el líder d’Òmnium no ha estat “reeducat”. Finalment, l’Audiència Provincial de Barcelona avalarà ambdós permisos. Durant els mesos següents la Fiscalia també recorrerà, amb arguments similars, tots els permisos concedits als altres presos de la causa de l’1-O (Junqueras, Romeva, Bassa, Turull, Forn, Rull i Forcadell) però els tribunals els avalaran de nou.

Entrada 755
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí