20200128
28 gener 2020

El TC demana a la Fiscalia que investigui la Mesa del Parlament per haver-lo desobeït

Vulneracions:El Tribunal Constitucional resol anul·lar els acords de la Mesa de 22 d’octubre de 2019 d’admissió a tràmit dels apartats de la resolució de JxCat, ERC i la CUP de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes on es reprovava la monarquia i es reivindicava el dret a l’autodeterminació de Catalunya. D’altra banda, demana a la Fiscalia que investigui al president de la Mesa del Parlament Roger Torrent, al vicepresident primer Josep Costa i al secretari primer Eusebi Campdepadrós per haver permès que aquests apartats, que havien estat suspesos pel TC, fossin votats com a esmenes a la resolució el 26 de novembre.

Entrada 761
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí