20200123
23 gener 2020

La JEC cita Ponsatí per al jurament de la Constitució com a nova eurodiputada

Vulneracions:La Junta Electoral Central proclama els cinc nous eurodiputats escollits a l’Estat espanyol que prendran l’1 de febrer arran de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Entre els cinc nous diputats del Parlament Europeu s’hi troba Clara Ponsatí, número 3 de la llista de Junts per CatalunyaLliures per Europa. Se’ls cita perquè acatin la Constitució Espanyola d’acord amb allò previst a la llei electoral. El 27 de gener, Ponsatí demana al magistrat instructor de la causa de l’1-O, Pablo Llarena, que retiri l’ordre nacional i l’ordre europea de detenció emeses contra seu atesa la seva condició d’eurodiputada.

Entrada 758
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí