20220907
7 setembre 2022

La Memòria del Fiscal General de l’Estat de 2022 classifica el moviment independentista com a terrorisme nacional

Vulneracions:La Memòria del Fiscal General Álvaro García Ortiz classifica el moviment “violent” independentista català en aquest apartat, juntament amb ETA i el GRAPO. Així doncs, també inclou una llista d’actes que s’englobarien en aquest apartat, com poden ser 6 detencions: dues fetes per la Guardia Civil a activistes del col·lectiu l’Estaca i quatre detencions fetes durant una manifestació, qualificada per la memòria com “il·legal”, de celebració del referèndum de l’1-O i accions “violentes i de sabotatge”. Aquestes accions inclouen, entre d’altres, col·locació de pancartes, talls ferroviaris, manifestacions que l’informe qualifica d’il·legals, desordres públics, cremar la bandera i danys a la bandera i a símbols franquistes. Els eurodiputats Puigdemont, Comín i Ponsatí presenten una pregunta a la Comissió Europea i ERC en demana explicacions al Congrés dels Diputats.

Entrada 1091
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí