20210730
30 juliol 2021

La justícia europea torna a aixecar la immunitat de Puigdemont, Comín i Ponsatí, que l’havien recuperada de forma cautelar

Vulneracions:El Tribunal General de la Unió Europea decideix finalment desestimar la petició de Carles Puigdemont, Antoni Comín i Clara Ponsatí de recuperar la immunitat mentre es resol el seu recurs en contra del procediment de suplicatori del Parlament Europeu. El tribunal entén que les mesures cautelars no són necessàries, d’una banda, perquè tots tres mantenen la immunitat per desplaçar-se fins al plenari d’Estrasburg i, de l’altra, que les euroordres dictades pel Tribunal Suprem es troben suspeses a causa de les prejudicials plantejades per Llarena davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea, tal com ha defensat l’Advocacia de l’Estat, de manera que “no hi ha res que suggereixi que les autoritats judicials a Bèlgica o les autoritats d’algun altre Estat Membre puguin executar les ordres europees de detenció”. Tots tres recorren la decisió davant el Tribunal de Justícia.

Entrada 959
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí