20210726
26 juliol 2021

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya cita a declarar com a investigats a Torrent i tres exmembres de la Mesa del Parlament

Vulneracions:La magistrada instructora de la causa contra l’expresident del Parlament Roger Torrent (actual conseller d’Empresa i Treball) i els exmembres de la Mesa Josep Costa, Eusebi Campdepadrós i Adriana Delgado, Maria Eugènia Alegret, els cita a declarar per un presumpte delicte de desobediència el dia 15 de setembre. Estan investigats per haver permès dues votacions al Ple on es reivindicava el dret a l’autodeterminació i es reprovava la monarquia. El 13 de setembre, Costa presenta un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional contra l’admissió a tràmit de la querella i demana a la instructora que suspengui la declaració prevista per al dia 15 mentre el TC resol la petició de mesures cautelars, però Alegret ho desestima.

Entrada 956
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí