20210722
22 juliol 2021

Arxivada la causa contra 48 dels 52 investigats pel tall a Salt del Tsunami Democràtic

Vulneracions:El cas també va ser arxivat respecte de les 12 persones que es trobaven investigades a Perpinyà per delicte d’obstrucció de la via pública, delicte que comportava una pena de multa. El Jutjat d’Instrucció número 3 de Girona arxiva la causa oberta contra 48 investigats pel tall de l’AP-7 a Salt, convocat pel Tsunami Democràtic, que va tenir lloc al novembre de 2019, pel presumpte delicte de desordres públics. El jutge considera que no ha quedat acreditat que els encausats llencessin objectes contundents o cremessin contenidors. Poc després, la Fiscalia recorre 22 dels 48 arxivaments a l’Audiència Provincial de Girona. En canvi, la investigació segueix oberta al Jutjat d’Instrucció número 4 de Figueres pels talls a La Jonquera contra 196 investigats pels delictes de desordres públics i danys.

Entrada 954
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí