20210721
21 juliol 2021

L’ICF aprova avalar els càrrecs del govern afectats per la persecució del Tribunal de Comptes durant l’acció exterior de la Generalitat entre 2011 i 2017

Vulneracions:El banc públic de la Generalitat aprova avalar els 34 exmembres del Govern i exalts càrrecs a qui el Tribunal de Comptes reclama una fiança solidària de 5,4 milions d’euros per la presumpta responsabilitat comptable per les despeses de la Generalitat en polítiques d’acció exterior entre 2011 i 2017, entre altres, Carles Puigdemont, Artur Mas, Oriol Junqueras, Andreu Mas-Colell, Raül Romeva, Francesc Homs, els exsecretaris generals de Presidència Joaquim Nin i Jordi Vilajoana, l’exsecretari general d’Exteriors Aleix Villatoro, l’exsecretari general del Diplocat Albert Royo, les exinterventores Mireia Vidal i Rosa Vidal i els exdelegats de la Generalitat de diversos països.

Entrada 953
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí