20210719
19 juliol 2021

Judici a l’Audiència de Barcelona contra els activistes Pol Serena i Alejandro Luther, acusats per delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions durant la vaga general del 21-F

Vulneracions:Els dos activistes compareixen a la vista de l’Audiència per la seva participació a la vaga general del 14 de febrer de 2019 contra el judici contra els líders de l’1-O convocada per la Intersindical-CSC. Fiscalia acusa els joves d’haver actuat de manera “concertada” per alterar la “pau pública”. Pel que fa a Luther, la Fiscalia no concreta cap fet. En canvi, acusa Serena d’haver tallat les vies de tren i d’haver llançat dues llaunes de cervesa contra la línia policial. Una d’elles va impactar al braç d’un agent i l’altra, al casc, i no li va provocar cap lesió. Serena diu que la policia menteix, que no va baixar a les vies del tren i que les llaunes estaven buides. Per aquests fets, Fiscalia els demana 8 anys de presó i una multa de 2.000 euros per presumptes delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions. La Generalitat, que fa d’acusació particular, els demana 6 mesos de presó.

Entrada 952
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí