20210727
27 juliol 2021

El Jutjat d’Instrucció número 13 rebutja decidir sobre un possible conflicte de competència amb el Jutjat d’Instrucció número 18 de Barcelona

Vulneracions:Després que el Jutjat d’Instrucció número 18 de Barcelona hagi obert una investigació per les despeses exteriors de la Generalitat contra alguns dels càrrecs i excàrrecs que ja es troben processats davant del jutjat 13 per l’organització del referèndum, l’exsecretari d’Exteriors Aleix Villatoro reclama al jutjat 13 que assumeixi les dues causes. El Jutjat 13 resol que no pot assumir la causa però Villatoro ho recorre davant l’Audiència Provincial de Barcelona. El 14 de gener de 2022 l’Audiència decideix que el Jutjat d’Instrucció número 13 ha de decidir si assumeix la causa del Jutjat d’Instrucció número 18. Al maig de 2022, la magistrada del Jutjat, Alejandra Gil, rebutja d’assumir-ne la causa i es torna a presentar recurs contra la decisió.

Entrada 957
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí