20210823
23 agost 2021

La Fiscalia demana 6 anys i mig de presó per a dos joves gironins detinguts i empresonats durant les protestes postsentència

Vulneracions:La Fiscalia demana 6 anys i mig de presó i una multa de 1.200 euros per al jove gironí, Robert Llach, pels delictes de desordres públics, d’atemptat contra l’autoritat i delicte lleu de lesions, durant les protestes contra la sentència del judici contra els líders de l’1-O, malgrat no haver-hi participat. El seu judici s’assenyala per al 26 de gener del 2022, però finalment es celebra el 8 de juny de 2022. Per a Pau Sánchez, l’altre detingut, la Fiscalia també demana 6 anys i mig de presó i 3 mesos de multa, també pels delictes d’atemptat contra l’autoritat, desordres públics i lesions lleus. El judici contra Pau Sánchez es celebra l’1 de desembre de 2021.

Entrada 960
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí