20210903
3 setembre 2021

La Fiscalia i el jutge Joaquín Aguirre tornen a topar a l’operació Volhov

Vulneracions:Fiscalia demana a l’Audiència Provincial de Barcelona que anul·li l’ordre d’Aguirre a la Guardia Civil d’investigar una conversa entre el director de la oficina del president Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, i l’empresari rus Aleksander Dmitrenko, per si hi pot haver finançament irregular d’algun partit polític , i l’arxivament d’aquesta línia d’investigació. En una valoració molt dura, el fiscal considera que la investigació del jutge Aguirre és del tot prospectiva, i que no anul·lar l’ordre equivaldria a “facultar l’autoritat a investigar qualsevol fet i qualsevol persona per si s’ha comès qualsevol delicte”. El 22 de setembre, L’Audiència desestima la petició de la Fiscalia.

 

 

Entrada 962
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí