20211126
26 novembre 2021

La justícia europea confirma que les euroordres de Llarena estan suspeses

Vulneracions:El Tribunal General de la Unió Europea desestima la nova petició de Carles Puigdemont, Antoni Comín i Clara Ponsatí de restablir-los provisionalment la immunitat mentre es resol el seu recurs contra el suplicatori del Parlament Europeu perquè considera que tant el procediment d’origen (la causa de l’1-O), com aquelles mesures derivades del procediment (les euroordres), es troben suspeses per imperatiu legal segons estableix l’Estatut del Tribunal de Justícia de la Unió Europea. És a dir, que cap Estat Membre pot executar les euroordres dictades per Llarena contra Puigdemont, Comín i Ponsatí. Els eurodiputats havien demanat de nou cautelars davant la detenció de Puigdemont a Sardenya al setembre de 2021.

Entrada 997
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí