20211214
14 desembre 2021

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya condemna Pau Juvillà a sis mesos d’inhabilitació per un delicte de desobediència

Vulneracions:El TSJC condemna per desobediència el diputat de la CUP al Parlament Pau Juvillà per no haver despenjat els llaços grocs del seu despatx a l’Ajuntament de Lleida durant el període electoral de les eleccions generals del 28 d’abril de 2019. La Junta Electoral de Zona de Lleida n’havia ordenat la seva retirada. El Tribunal considera que Juvillà va dur a terme una conducta de desobediència “contumaç”, “persistent” i obertament oposada a les prescripcions de les juntes electorals. A banda de la inhabilitació, Juvillà també és condemnat a una pena de multa. Al febrer de 2024, el Tribunal Suprem desestima el recurs de Juvillà i en confirma així la condemna.

Entrada 999
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí