20211215
15 desembre 2021

Comença el judici de Roger Aguayo, a qui dos Mossos demanen quatre anys de presó

Vulneracions:Arrenca a l’Audiència Provincial de Barcelona el judici oral contra el jove de Calldetenes Roger Aguayo, detingut en el tall de l’Eix Transversal durant la vaga general del 21 de febrer de 2019, en motiu de l’inici del judici de l’1-O. La Fiscalia, que l’acusa dels delictes d’atemptat contra l’autoritat i lesions lleus demana un any de presó mentre que l’acusació particular, representada pels advocats de dos agents dels Mossos d’Esquadra, l’acusa també d’atemptat contra l’autoritat i li demana 4 anys. Aguayo defensa que ell no va agredir cap agent i que la seva detenció en relació a l’agressió és “”aleatòria””. Dos dies més tard, el judici queda vist per sentència.

Entrada 1000
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí