20190327
27 març 2019

La JEC ordena a TV3 que compensi els partits unionistes per la cobertura d’una manifestació independentista

Vulneracions:La Junta Electoral Central estima el recurs de Ciudadanos contra la decisió de la Junta Electoral Provincial de Barcelona de no expedientar la Corporació Catalana de Mitjans per la cobertura de TV3 de la manifestació independentista celebrada a Madrid el 16 de març, durant el període electoral de les eleccions generals. Així, la JEC dictamina que TV3 va vulnerar els principis de neutralitat informativa i que haurà de compensar els partits que no donaven suport a la manifestació amb una cobertura de dues hores. Així mateix, requereix a la Junta Provincial perquè obri expedient sancionador contra la CCMA.

Entrada 597
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí