20190613
13 juny 2019

La JEC multa Torra per “vulnerar la neutralitat”

Vulneracions:La Junta Electoral Central imposa una sanció de 3.000€ al president Quim Torra per haver vulnerat la neutralitat durant la campanya de les eleccions generals per l’exhibició de llaços grocs i altres “símbols de caràcter partidista” en edificis de la Generalitat en el marc del procés sancionador iniciat d’ofici el 21 de març. El 22 de juliol, li imposarà dues sancions més, una de 3.000€ i una de 2.500€ per la mateixa infracció en relació al missatge institucional i a una felicitació als funcionaris de la Generalitat el dia de Sant Jordi. Aquests dos expedients s’havien iniciat per denúncies de Ciudadanos i el PSC, respectivament. Quim Torra recorrerà les tres sancions davant la Sala del Contenciós del Tribunal Suprem.

Entrada 639
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí