20230406
6 abril 2023

La Fiscalia i Jusapol demanen anys de presó per un jove badaloní que va participar a la manifestació “Holi Festival” contra Jusapol

Vulneracions:El grup de suport de l’Adri, “L’Adri es queda al barri”, emet un comunicat on anuncia que la Fiscalia i Jusapol acusen el jove badaloní. L’acusen d’un delicte d’odi per dir-li feixista un membre de Jusapol a la manifestació “Holi Festival”. Fiscalia li demana 2 anys i 4 mesos de presó i Jusapol 9 anys de presó. L’Adri havia estat detingut, el 21 de novembre de 2018, per la seva participació a la manifestació “Holi Festival” al 29 de setembre de 2018.

Entrada 1159
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí