20230420
20 abril 2023

La Junta Electoral de Lleida obliga a retirar una pancarta a favor dels presos i exiliats de la Paeria de Lleida

Vulneracions:La Junta Electoral de Zona de Lleida dona 24 hores a l’Ajuntament de la ciutat a fi que retiri la pancarta de suport als presos i exiliats que penja de la façana i el llaç groc, amb motiu de les eleccions municipals del 28 de maig. La resolució es dicta arran de la denúncia de l’alcaldable de Valents i exmilitant de Ciutadans Ángeles Ribes. Ribes també va denunciar Juvillà, que va acabar condemnat per un delicte de desobediència i el seu escó de diputat al Parlament de Catalunya va ser retirat per la JEC, decisió que fou validada després pel Tribunal Suprem. De fet, Ribes adverteix Miquel Pueyo (ERC), l’alcalde, que si no retira els símbols s’arrisca a incórrer en un delicte de desobediència.

 

 

Entrada 1160
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí