20230330
30 març 2023

El TSJC condemna Laura Borràs a quatre anys i mig de presó i hi fa una petició d’indult

Vulneracions:El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, amb Jesús M. Barrientos com a president, la condemna pels delictes de prevaricació administrativa, falsedat en document oficial i com a inductora d’un delicte continuat de falsedat en document mercantil. A banda de la pena de presó, el Tribunal també la condemna a 13 anys d’inhabilitació. Tanmateix, a la mateixa sentència, el TSJC proposa al govern espanyol un indult parcial, és a dir, respecte de la pena de presó, per a Borràs. El TSJC considera que la pena imposada pel delicte de falsedat documental, resulta desproporcionada i excessiva per la realitat dels comportaments delictius. La defensa de Borràs anuncia recurs contra la sentència un dies després. D’altra banda, la JEC començarà els tràmits per retirar-li l’escó.

Entrada 1158
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí