20220607
7 juny 2022

La Directa publica una investigació periodística sobre un membre de la Policía Nacional espanyola infiltrat a l’esquerra independentista

Vulneracions:El suposat infiltrat de la Policía Nacional s’hauria fet dir Marc Hernàndez Pon. L’infiltrat hauria format part durant dos anys de diferents moviments de l’esquerra independentista com el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, el Casal Popular Lina Òdena i també del moviment de defensa de l’habitatge amb Resistim al Gòtic, tot participant als seus esdeveniments com a activista. L’infiltrat hauria pogut dur a terme tota mena de tràmits administratius i el seu DNI fals només hauria pogut ser expedit per la Secretaria d’Estat de Seguretat, sota les ordres del ministre d’Interior o a petició del CNI, que depèn del ministeri de Defensa. El col·lectiu Alerta Solidària anuncia accions legals.

Entrada 1057
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí