20210601
1 juny 2021

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, demana al TSJC que es declari competent per a jutjar-la en relació a l’organització del referèndum

Vulneracions:Garriga (que al 2017 era Directora de Serveis depenent de la Secretaria General del Departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya) estava sent investigada pel Jutjat 13 de Barcelona, que instrueix la causa contra càrrecs i excàrrecs de la Generalitat per l’organització del referèndum, però demana ara que la causa es segueixi davant del TSJC atenent la seva condició d’aforada. El 20 de gener de 2022, el TSJC admet a tràmit la seva causa i l’acumula a les dels diputats d’ERC Josep Maria Jové i Lluís Salvadó.

Entrada 927
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí