20210607
7 juny 2021

Els Mossos d’Esquadra detenen l’excoordinador de l’ANC de Manresa Eudald Camprubí per la seva suposada participació al tall de l’AP-7

Vulneracions:La policia el deté després de no presentar-se a dues citacions judicials com a investigat pels presumptes delictes de desobediència, atemptat contra l’autoritat i danys materials per participar en el tall de Salt de l’AP-7 en el marc de les protestes convocades per Tsunami Democràtic després de la sentència de l’1-O. Després de declarar als Jutjats de Manresa, Eudald és posat en llibertat amb càrrecs. El juliol de 2021, un jutjat de Girona arxiva provisionalment el cas de l’excoordinador de l’ANC i el de 47 altres investigats per aquest mateix fet, ja que el magistrat considera que no ha quedat acreditat que «cometessin llançament d’objectes contundents o cremessin contenidors».

Entrada 929
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí