20210528
28 maig 2021

El jutge del Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona que porta el cas Volhov remet al TJSC la causa respecte de Francesc de Dalmases

Vulneracions:Joaquín Aguirre, jutge que instrueix el cas Volhov, remet al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la causa contra el diputat de Junts per Catalunya al Parlament Francesc de Dalmases. La remissió es produeix per la seva condició d’aforat al Parlament de Catalunya, perquè l’investigui pel delicte de malversació de fons públics per un presumpte desviament de subvencions de la Diputació a fundacions afins a CDC quan governava CiU. Poc després, el TSJC rebutja la causa i la retorna al jutjat.

Entrada 926
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí