20181201
1 desembre 2018

Jordi Sànchez i Jordi Turull inicien una vaga de fam

Vulneracions:Sànchez i Turull per la causa de l’1-O inicien aquesta acció com a protesta pel bloqueig dels seus recursos d’empara per part del Tribunal Constitucional que els impedeix dirigir-se al Tribunal Europeu de Drets Humans per qüestionar el seu empresonament preventiu. A les portes del judici, el Tribunal Constitucional havia admès a tràmit tots els recursos presentats pels presos (una trentena) però fins ara no n’ha resolt cap tot i que alguns havien estat interposats feia més d’un any. Dos dies després, Joaquim Forn i Josep Rull s’afegeixen a la vaga de fam. El 20 de desembre tots quatre abandonaran la vaga de fam després de 19 dies.

Entrada 540
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí