20181210
10 desembre 2018

El jutjat clou la instrucció contra l’alcalde de Reus i els portaveus independentistes al consistori per haver signat un manifest

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus acaba la instrucció contra l’alcalde de Reus Carles Pellicer, els portaveus municipals Montserrat Vilella (PDeCAT), Noemí Llauradó (ERC), Mariona Quadrada (CUP) i Jordi Cervera (Ara Reus) pels presumptes delictes d’incitació a l’odi i contra la integritat moral dels agents de la Policía Nacional. Se’ls investiga per haver signat un manifest en el qual es condemnava la violència policial i es demanava la sortida dels agents de la policia espanyola enviats a Catalunya en l’operació ‘Copèrnic’. L’alcalde i els quatre portaveus presenten recursos a l’Audiència de Tarragona demanant l’arxivament de la causa, mentre que la Fiscalia acorda no presentar acusació. Per altra banda, el jutjat arxiva la causa contra els regidors de la CUP Marta Llorens i Oriol Ciurana i altres dos veïns denunciats per la Policía Nacional i Ciudadanos.

Entrada 542
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí