20181206
6 desembre 2018

Els Mossos d’Esquadra reprimeixen una manifestació contra VOX a Girona

Vulneracions:Mig miler de persones surten a protestar en resposta a la manifestació que VOX havia convocat la diada de la Constitució Espanyola a la plaça U d’Octubre de Girona. La BRIMO dels Mossos d’Esquadra carrega contra els manifestants i la protesta acaba amb desenes de ferits. Com a conseqüència, es presentarà una denúncia col·lectiva contra els Mossos d’Esquadra, que acaba arxivada per la impossibilitat d’identificar uns agents, atès que anaven sense logotip. A més, arran d’aquestes càrregues, la Conselleria d’Interior cessarà l’intendent de la BRIMO Carlos Hernández, per emprar una porra extensible contra diferents manifestants i provocar lesions. Els agents detenen Ricard Llorente, que acabarà acusat i finalment absolt.

Entrada 541
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí