20181126
26 novembre 2018

El TSJC no investigarà Aragonès pel referèndum

Vulneracions:El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya declara que no investigarà el vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès pel presumpte delicte-de-desobediencia en el marc de l’organització del referèndum de l’1-O perquè el Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona no ha detallat quin hauria estat el seu paper com a Secretari del Departament d’Economia. En canvi, el TSJC confirma que investigarà el diputat d’ERC i exsecretari de Vicepresidència Josep Maria Jové per malversació de fons públics, delicte-de-desobediencia i revelació de secrets, tal com li demanava el Jutjat del 13.

Entrada 539
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí