20210517
17 maig 2021

Es revela que la Policía Nacional estava investigant una suposada ‘trama russa’ del procés sense cap prova

Vulneracions:El mitjà ElDiario publica que la Policía Nacional estava duent a terme una investigació prospectiva sobre una suposada trama russa del procés i que l’Audiència Nacional l’ha arxivat per no trobar-hi cap indici de delicte. La investigació es tanca amb el suport de la Fiscalia, que en un escrit molt dur critica que només s’hagi aportat el testimoni d’un informador i enllaços a mitjans de comunicació. “No s’aporta res per la via policial que permeti mantenir oberta aquesta investigació, excepte en cas que vulguem dur a terme una causa general en busca d’algun indici que permeti confirmar tesis de partida”. Afegeix: “No podem oblidar que, en un procediment penal amb totes les garanties, aquest tipus d’investigacions estan prohibides”.

Entrada 921
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí