20210520
20 maig 2021

Detenen set manifestants antifeixistes per protestar contra un acte de VOX

Vulneracions:Els Mossos d’Esquadra detenen set manifestants antifeixistes per presumptes delictes de desordres públics i atemptat contra els agents de l’autoritat en un acte de VOX a Olot, durant la campanya electoral del 14-F, que va acabar amb tensions entre els manifestants i seixanta Mossos que van utilitzar projectils de foam per desallotjar la concentració. Els detinguts, que queden en llibertat a la tarda, esperen que els citin a declarar davant els jutjats. Els Mossos ja van detenir un manifestant durant el 10 de febrer, que va ser el dia dels fets, i tres més a Vic i Sant Martí de Centelles, també per manifestar-se contra un acte de VOX a Vic.

Entrada 923
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí