20210514
14 maig 2021

La jutgessa de Tarragona deixa sense efecte l’ordre de detenció que havia emès el dia abans contra la diputada de la CUP Laia Estrada

Vulneracions:El jutjat envia la causa al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per la seva condició d’aforada i malgrat que la diputada no havia comparegut a declarar quan se l’havia citada. En la seva rectificació, la magistrada admet dubtes sobre la decisió presa el dia anterior: “Reexaminat allò actuat, i considerant els dubtes suscitats sobre si la conclusió de la instrucció referida pel TSJC comprèn, o no, la declaració com a investigada de Laia Estrada en aquest jutjat, amb la seva detenció per les seves incompareixences injustificades, procedeix, prudencialment, deixar sense efecte la seva detenció. I tornar a enviar la causa al TSJC, sense practicar la declaració d’aquesta investigada”.

Entrada 920
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí