20210514
14 maig 2021

El membre dels CDR de Matadepera David Vallhonrat ingressa al centre penitenciari de Brians I

Vulneracions:Els Mossos d’Esquadra el van detenir i el van portar als jutjats de Terrassa per haver-se encadenat a les escales del Palau de Justícia de Barcelona, el febrer del 2018, per protestar contra l’aplicació del 155 i exigir l’alliberament dels presos polítics. David Vallhonrat no va comparèixer davant l’Audiència de Barcelona amb els altres dotze membres dels CDR que van ser jutjats el febrer del 2020 en la mateixa causa. El 17 de maig, l’Audiència de Barcelona el deixa en llibertat i el 20 d’octubre la Fiscalia retira l’acusació i no s’acaba celebrant el judici a l’Audiència Provincial de Barcelona.

Entrada 919
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí