20221020
20 octubre 2022

Es celebra el judici contra Ricard Llorente, a qui demanen 8 anys i mig de presó per manifestar-se contra VOX, i acaba en absolució

Vulneracions:El 6 de desembre de 2018, VOX va voler commemorar la diada de la Constitució espanyola a la plaça U d’Octubre de Girona. Els Mossos d’Esquadra van reprimir una concentració que s’hi havia fet en contra, que va acabar amb desenes de ferits. Els Mossos d’Esquadra van detenir Ricard Llorente mentre aquest intentava marxar de les càrregues policials, i un dels agents el va llençar a terra. La Fiscalia acusa en Ricard de delictes d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics en les seves modalitats agreujades i li demana 8 anys i mig de presó, que rebaixarà al tràmit de conclusions a 6. L’Audiència Provincial de Girona l’absol.

Entrada 1109
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí