20210428
28 abril 2021

El TSJC estima el recurs d’Impulso Ciudadano contra la pancarta “Llibertat presos polítics i exiliats” a la façana de la Generalitat

Vulneracions:La Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya estima el recurs de l’associació Impulso Ciudadano de juny de 2019 contra la decisió de Quim Torra d’exhibir la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics i exiliats” i el llaç groc a la façana de la Generalitat. El TSJC declara il·legal la seva exhibició al Palau de la Generalitat. La pancarta ja havia estat retirada com a mesura cautelar el 27 de setembre de 2019 i la negativa inicial del president Quim Torra a la seva retirada ha donat lloc a una segona causa per un possible delicte de desobediència.

Entrada 911
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí