20210423
23 abril 2021

El Tribunal de Comptes cita per al 29 de juny els presumptes responsables en el procediment per determinar la responsabilitat comptable per les despeses de la Generalitat en polítiques d’acció exterior entre 2011 i 2017

Vulneracions:Es tracta dels expresidents Carles Puigdemont i Artur Mas, dels exconsellers d’Economia Oriol Junqueras i Andreu Mas-Colell, de l’exconseller d’Exteriors Raül Romeva, dels exconsellers de Presidència Jordi Turull, Neus Munté i Francesc Homs i d’una trentena d’exalts càrrecs incloent-hi els exsecretaris generals de Presidència Joaquim Nin i Jordi Vilajoana, l’exsecretari general d’Exteriors Aleix Villatoro, l’exsecretari general del Diplocat Albert Royo, les exinterventores Mireia Vidal i Rosa Vidal i dels delegats de la Generalitat de diversos països.

Entrada 909
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí