20210428
28 abril 2021

El Tribunal Suprem desestima el recurs del Parlament en contra de la decisió de la Junta Electoral Central de 3 de gener de 2020 de retirar l’escó al president Torra

Vulneracions:La Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem desestima el recurs del Parlament contra la decisió de la JEC per la condemna per desobediència, que encara no era ferma, imposada pel TSJC per no haver retirat la pancarta amb el llaç groc del Palau de la Generalitat durant la campanya de les eleccions generals. El 20 de juliol, desestima també el recurs presentat pel propi president Torra contra la mateixa decisió.

Entrada 910
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí