20210506
6 maig 2021

Un jutjat de Barcelona obre una causa contra l’exconseller Romeva i altres càrrecs de la Generalitat per despeses en màteria exterior

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 18 de Barcelona obre una causa contra l’exconseller d’Exteriors Raül Romeva i 9 exalts càrrecs de la Generalitat, incloent l’exsecretari general de la conselleria Aleix Villatoro i l’exsecretari general del Diplocat Albert Royo pels presumptes delictes de prevaricacióDelicte de prevaricació, malversació de fons públics i falsedat documental en relació amb les despeses de la Generalitat en política exterior del 2011 al 2017. La causa prové d’una querella de la Fiscalia arran d’un informe del Tribunal de Comptes sobre aquesta despesa. Més enllà de la possible responsabilitat penal que pugui haver-hi, el Tribunal de Comptes també està investigant els fets des d’una vessant comptable.

Entrada 913
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí