20220622
22 juny 2022

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya rebutja que entitats en defensa de la llengua es personin al cas del 25% en castellà a les escoles catalanes

Vulneracions:El TSJC rebutja la personació d’Òmnium, la Plataforma per la Llengua, l’USTEC, l’Associació d’Estudiants en Defensa de l’Educació Pública i la Fundació Catalunya Fons al cas. Les entitats havien demanat de personar-s’hi després de la interlocutòria del Tribunal que ordenava l’execució forçosa de la sentència del 25% de castellà a les escoles el maig. Tanmateix, el Tribunal autoritza la personació de l’associació Hablamos Español. Les entitats en defensa del català recorren contra les decisions. Al novembre, el TSJC en reitera la decisió, amb dos magistrats discrepants.

Entrada 1063
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí