20180405
5 abril 2018

El tribunal de Slesvig-Holstein descarta entregar a Puigdemont pel delicte de rebel·lió

Vulneracions:Tot i la petició de la Fiscalia alemanya d’acceptar l’euroordre pels delictes de rebel·lió i malversació, el Tribunal Superior de Slesvig-Holstein descarta l’extradició del president Carles Puigdemont pel delicte de rebel·lió i fixa una fiança de 75.000 euros per a la seva posada en llibertat. El tribunal continua el procediment per estudiar l’extradició pel delicte de malversació. L’ANC i Òmnium paguen la fiança amb diners de la Caixa de Solidaritat i l’endemà el president surt de la presó. El 9 de maig, la Fiscalia alemanya, després de rebre nova documentació i informació de les autoritats judicials espanyoles, tornarà a demanar l’extradició de Puigdemont pel delicte de rebel·lió i també el seu empresonament sense fiança.

Entrada 423
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí