20220208
8 febrer 2022

El Tribunal Constitucional anul·la dos acords de la Mesa del Parlament sobre autodeterminació i contra la sentència dels líders de l’1-O

Vulneracions:El Tribunal Constitucional anul·la els acords de la Mesa del Parlament de 25 de setembre de 2019 que admetien a tràmit les propostes de resolució: “Per una resposta de consens davant la sentència del judici al procés” i “Un acord per l’autodeterminació, l’amnistia i els drets civils i polítics”, d’ERC, JxCat i la CUP, que van aprovar-se al Ple del Parlament de Catalunya el 26 de setembre de 2019. La decisió es produeix arran d’un recurs d’empara de Ciutadans. Els magistrats Xiol Ríos i Sáez Valcárcel emeten vots particulars.

Entrada 1012
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí