20191218
18 desembre 2019

El TC torna a anul·lar resolucions del Parlament sobre monarquia i autodeterminació

Vulneracions:El Tribunal Constitucional anul·la les resolucions aprovades al Parlament de Catalunya el 25 de juliol i el 26 de setembre que tornaven a reprovar la monarquia i reivindicaven el dret d’autodeterminació de Catalunya. Es tracta, respectivament, de la quarta i cinquena resolució política de la XII legislatura del Parlament anul·lada pel tribunal. El Constitucional també adverteix al president de la Generalitat Quim Torra, als membres del Govern, al president del Parlament Roger Torrent, als membres de la Mesa i al secretari general sobre possibles conseqüències penals en cas d’actuacions per donar compliment a les resolucions del Parlament.

Entrada 733
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí