20190621
21 juny 2019

El Suprem manté la presó provisional dels líders independentistes

Vulneracions:La Sala Segona del Tribunal Suprem denega les peticions de Jordi Turull, Dolors Bassa, Quim Forn, Josep Rull, Carme Forcadell, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart d’aixecar la presó provisional un cop acabat el judici i arran del dictamen del Grup de Treball de l’ONU sobre Detencions Arbitràries que demanava l’alliberament de Sànchez, Cuixart i Junqueras. El tribunal dona llum verda en canvi al seu trasllat a presons catalanes. Tots ells, inclosos Junqueras i Romeva, seran traslladats a Catalunya a partir del 24 de juny: tots els homes aniran a la presó de Lledoners (Bages), mentre que Forcadell anirà a Mas Enric (Tarragonès) i Dolors Bassa a Puig de les Basses (Alt Empordà).

Entrada 642
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí