20190627
27 juny 2019

El TSJC obre judici contra Quim Torra

Vulneracions:El jutge instructor en la causa contra el president de la Generalitat Quim Torra per la pancarta amb el llaç groc, Carlos Ramos, decideix processar-lo per un possible delicte de desobediència i dona trasllat a la Fiscalia i VOX perquè presentin els seus escrits d’acusació. La Fiscalia demana una pena d’inhabilitació d’un any i 8 mesos i una multa de 30.000 euros mentre que VOX demana una pena de 2 d’anys d’inhabilitació i 72.000 euros de multa. De la seva banda, Torra recusa al jutge instructor per considerar que la seva resolució és “clarament prejutjadora” però la recusació és inadmesa pel propi instructor. El 12 de juliol, el magistrat instructor resol l’obertura del judici oral.

Entrada 645
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí