20200110
10 gener 2020

El Parlament Europeu accepta la decisió del Tribunal Suprem i retira l’acta a Oriol Junqueras

Vulneracions:L’eurocàmera anuncia que deixa de considerar Oriol Junqueras europarlamentari amb efecte des del 3 de gener. El dia anterior, el Tribunal Suprem havia comunicat a Junqueras que es trobava inhabilitat per la condemna de l’1-O i que, per tant, havia deixat de ser eurodiputat. El Tribunal de Justícia de la UE li havia reconegut aquesta condició amb la seva resolució del 19 de desembre en què establia que esdevenir eurodiputat depenia únicament dels resultats electorals i no de cap altra formalitat. Junqueras recorrerà la decisió del Parlament Europeu davant el Tribunal General de la Unió Europea.

Entrada 750
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí