20210404
4 abril 2021

El magistrat del TC Cándido Conde-Pumpido s’aparta de la causa del procés

Vulneracions:El magistrat del TC Cándido Conde-Pumpido ha comunicat a través d’una carta al president del Tribunal Constitucional la seva proposta d’abstenir-se de la resolució dels recursos d’empara presentats pels presos polítics en el marc de la sentència del procés. Conde-Pumpido accepta abstenir-se de la resolució dels recursos d’empara després que la defensa de Puigdemont, Comín i Ponsatí el recusés per les seves declaracions. Pocs dies després, el ple del Constitucional accepta unànimament la seva decisió. Dels 12 magistrats, només 9 ponents resoldran els recursos en relació al procés, dos d’ells per haver estat recusats per les defenses.

Entrada 899
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí