20210406
6 abril 2021

La Fiscalia demana 18 anys de presó i una multa de 10.800 euros per a l’activista informàtic Joel Muñoz pels delictes de revelació de secrets i danys informàtics en relació a l’1-O

Vulneracions:La Fiscalia acusa Muñoz (“Xelj” a Twitter) d’haver realitzat accions des d’Anonymous contra webs i serveis governamentals, estatals i empreses espanyoles des de l’1-O fins el 27 de febrer de 2018. A més, l’activista té una segona causa oberta per delictes de danys informàtics i amenaces contra l’Estat. Durant les protestes postsentència, la Policía Nacional va anar a casa seva i va requisar-ne eines informàtiques. La Policía va acudir a casa seva després que Muñoz pengés a les xarxes un vídeo d’Anonymous, que no havia fet ell, per denunciar la sentència del Tribunal Suprem contra els líders de l’1-O.

Entrada 901
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí