20210331
31 març 2021

Una jutgessa de Lleida envia a presó dos manifestants per les protestes contra l’empresonament de Hasél

Vulneracions:Els Mossos detenen als dos joves lleidatans en relació a les protestes per l’empresonament de Pablo Hasél del febrer perquè els atribueixen, entre d’altres accions, l’atac a dos guàrdies urbans que anaven en moto, barricades, el llançament d’objectes contundents i enfrontaments contra agents. La jutgessa els investiga pels delictes d’atemptat contra l’autoritat, desordres públics, resistència i desobediència. Els joves surten en llibertat després de pagar una fiança de 10.000 el 7 d’abril. La defensa recorre contra la decisió. Al maig, l’Audiència Provincial de Lleida ordena retornar les fiances als joves.

Entrada 898
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí